Formulari de cerca

Les danses de Cabanes i el Grau rebran els turistes del creuer americà que arriba el dissabte al Port de Castelló

El “Grup de Danses” de Cabanes i el “Grup Illes Columbrets” del Grau de Castelló rebran dissabte que ve al miler de persones que arribaran a bord del barco Prinsendam, que pertany a la companyia Holland Amèrica Line i que per primera vegada recalarà en PortCastelló.

El barco, que arriba de Barcelona, atracarà a les huit del matí en el Moll de Creuers de Castelló i salparà a les 17 hores aproximadament. El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Joan José Monzonís, entregarà al capità del navili una mètopa per a testimoniar la seua primera escala en el Port de Castelló.

El barco va salpar de Fort Lauderdale el 12 de març amb destí al
Mediterrani i Mar Negre, realitzant una ruta de 62 dies, permetent als
passatgers la possibilitat de desembarcar a Istanbul, Venècia i Barcelona.

Castelló ha sigut triat com a port d'escala en la ruta final del viatge,
Barcelona-Fort Lauderdale, que contempla a més escales en les ciutats de Màlaga, Tànger, Lisboa, Ponta Delgada i Horta en les Açores.

Les danses tradicionals de la província de Castelló, representades pels grups de Cabanes i del Grau, seran un dels principals atractius per als turistes que arriben a bord del barco. Amb la seua actuació es pretén donar a conéixer una de les més notòries representacions del folklore provincial a uns visitants que arriben al Port de Castelló amb ganes de conéixer els detalls més representatius de cada una de les ciutats que visiten.

Imatges: 
danzas-peq.JPG
danzas.JPG
Site developed with Drupal