Formulari de cerca

Dimarts, Setembre 17, 2013 - 09:30
Les danses de Balears, Astúries i la C. Valenciana es donaran cita el dissabte 14 de setembre a Cabanes
Organitzat pel Grup de Danses de Cabanes i inclòs dins del I Setembre Cultural i Esportiu.

Cabanes acollirà este dissabte la I Mostra Folklórica en la que grups de danses de Balears, Astúries i la Comunitat Valenciana es donaran cita en un dels esdeveniments que integren en I Setembre Cultural i Esportiu organitzat per les entitats i associacions locals amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Es tracta del primer acte folklóric d'esta envergadura que té lloc en la població i que es podrà presenciar a partir de les 19 hores en la Plaça Els Hostals, on el folklore més tradicional de diferents comunitats autònomes serà protagonista de la jornada.

L'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes són els organitzadors de l'acte, per al que han comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, un repte en què el grup de danses local ha posat tot el seu interés a fi de fer una demostració de la cultura més tradicional dels municipis, en este cas les danses i balls populars.

Els participants són les agrupacions de danses Gorgera d'Aubarca (Eivissa), l'Agrupació Folklórica La Sidrina (Astúries), la Rondalla Els Kimbols (Figueroles), l'Associació Cultural La Nova Escola (Castelló) i l'Associació Cultural Grup de Danses de Cabanes.

Des de la regidoria de Cultura s'ha agraït públicament al Grup de Danses local l'esforç i treball que han exercit al llarg dels últims mesos perquè esta Mostra Folklórica puga ser una realitat.

 

Site developed with Drupal