Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:45
Creu Roja repartix a 50 famílies de Cabanes i La Ribera vales per a carn i productes bàsics per valor de 5.000 €
Mig centenar de famílies de Cabanes i La Ribera han rebut estos dies els vales per valor de 5.500 euros per a consumir en carnisseries locals i productes de primera necessitat, un repartiment que ha estat coordinat per Creu Roja Cabanes.

<p>Mig centenar de famílies de Cabanes i La Ribera han rebut estos dies els vales per valor de 5.500 euros per a consumir en carnisseries locals i productes de primera necessitat, un repartiment que ha estat coordinat per Creu Roja Cabanes. 
Cada família ha rebut el vale per a productes carnis, que han d'adquirir en les quatre carnisseries locals, i els lots de primera necessitat Creu Roja gràcies a l'aportació de la regidoria de Servicis Socials de l'Ajuntament de Cabanes, que ha treballat junt amb la ONG en esta iniciativa.
Des de la ONG, amb el president Juanma Castellet i el vicepresident Ramón Sales al cap, s'ha culminat a més el repartiment dels joguets que es van arreplegar durant els últims dies de desembre i els primers dies de gener, i que van ser repartits als xiquets el passat dia 4 de gener.
Els veïns de Cabanes i La Ribera, com ja van fer l'any passat, han aportat joguets i ninos en bon estat, que Creu Roja s'ha encarregat de netejar i empaquetar a fi que cap xiquet es quedara sense regal en el Dia de Reis.
</p>

Site developed with Drupal