Formulari de cerca

Creu Roja homenatja dos veïns de Cabanes per la seua dedicació a la ONG

El president autonòmic de Creu Roja va entregar el diploma a Ramón Sales i José Vicente Conde.
Creu Roja va rendir homenatge ahir a Cabanes als dos voluntaris de la població, Ramón Sales i José Vicente Conde, per la labor que realitzen de manera completament altruista en benefici d'esta ONG i de les persones més necessitades.

El president autonòmic de Creu Roja, Fernando del Rosario, va entregar personalment els diplomes commemoratius als dos voluntaris durant l'acte de celebració dels 1.000 dies de funcionament del Centre de Coordinació d'Emergències que la ONG té a Cabanes. En el mateix acte també es va entregar un altre diploma en agraïment a l'Ajuntament de Cabanes pel seu constant suport a l'organització, que va ser arreplegat per l'alcalde Francisco Artola.

El president autonòmic va destacar l'esforç que diàriament exercixen els voluntaris de Cabanes, que han coordinat junt amb l'entitat nombrosos enviaments d'ajuda humanitària que han eixit des del centre logístic de Cabanes.

Per la seua banda, l'alcalde va insistir en la importància que per al municipi té la labor que des d'ací desenvolupa Creu Roja, així com la labor dels voluntaris i va destacar l'esforç i la dedicació que desenvolupen diàriament els voluntaris de Cabanes.

Imatges: 
placa-JVTE.JPG
placa-RAMON.JPG
JVTE-CONDE.JPG
RAMON-SALES.JPG
Site developed with Drupal