Formulari de cerca

Costes destina 376.000 euros a regenerar la fatxada litoral de Cabanes

El litoral de Cabanes rebrà un total de 376.024 euros per a la regeneració de la seua fatxada litoral per a poder pal·liar d'esta manera els efectes causats pel temporal del passat mes de desembre.
Es tracta d'un pressupost que s'invertirà en la reparació dels danys detectats en les seues platges per mitjà de l'aportació d'arena, en concret a l'actuació dunar que es va dur a terme en Torre la Sal.
Una quantitat que rebrà el municipi després de ser informat per part dels tècnics de la Direcció General de Costes després de revisar de manera puntual els danys causats per l'últim temporal marí.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha agraït la sensibilitat que ha tingut l'administració central amb el seu municipi per a poder disposar novament d'unes platges regenerades.
Siurana ha manifestat que “veiem amb satisfacció que les nostres reivindicacions han sigut ateses i que s'actuarà en un zona que ha patit de manera important els danys ocasionats pel temporal”.
I és que el Ministeri de Medi Ambient ha destinat 1.200.000 euros a la regeneració de les platges de les comarques castellonenques per a poder regenerar-les després dels efectes causats pel temporal.
Estes ajudes d'emergència per a la millora del litoral per part de l'administració central han sigut establides per a casos concrets com el que ha ocorregut en el litoral de Cabanes.
Una actuació que va ser aprovada en el Consell de Ministres celebrat el 29 de gener i pel qual s'aprova una actuació d'emergència en el litoral valencià per valor de 4.489.700 euros.

Site developed with Drupal