Formulari de cerca

El consistori redacta una Ordenança de Convivència Ciutadana

L'Ajuntament de Cabanes treballa en la redacció d'una Ordenança Reguladora per a la convivència Ciutadana per considerar l'executiu municipal convenient la seua realització.
El consistori pretén amb esta mesura proposar una normes de conducta per al seu compliment ja que en els últims temps s'han observat actuacions que diferixen de les normes de convivència general.
Una normativa que vol regular una sèrie d'activitats quotidianes com podrien ser la retirada del fem, l'estacionament de vehicles o l'horari per a realitzar activitats que puguen suposar molèsties als veïns.
Es tracta d'actuacions que ha d'estar regulades de manera normativa perquè els veïns puguen conéixer el seu contingut i puguen procedir d'acord amb la seua filosofia.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que es tracta d'una actuació que anirà acompanyada d'una campanya explicativa a través de fullets on s'explique el contingut de la mateixa.
Siurana ha assegurat que "la gent, els veïns han de conscienciar-se que hem de tindre una convivència entre tots millor, que podem conviure, de moltes coses es comentarà en esta ordenança municipal".
Són normes de conducta ciutadana que ajudaran, en tot cas, que es puga millorar la relació veïnal amb una ordenança que regularà estos drets i deures.
Una actuació aprovada en sessió plenària pel conjunt de la corporació municipal per a la seua entrada en vigor.

Site developed with Drupal