Formulari de cerca

El consistori realitza un balanç satisfactori de la 502 edició de la Fira de Sant Andreu

El consistori realitza un balanç satisfactori de la 502 edició de la Fira de Sant Andreu.
Milers de persones han acudit este passat cap de setmana a la 502 edició de la Fira de Sant Andreu per a poder observar de primera mà les novetats que presentaven els més de 200 estands que prenien part de la mateixa.
Un balanç enormement satisfactori, a pesar del gest del mal temps que va aparéixer durant la jornada dominical, que posa bé a les clares la consolidació d'esta fira agrícola i ramadera en les comarques castellonenques.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat l'enorme participació amb què ha comptat la present edició de la Fira de Sant Andreu gràcies a la resposta positiva d'expositors i públic.
Siurana ha manifestat que “una vegada més es demostra que per a tindre èxit en una convocatòria d'estes característiques s'ha d'apostar per la qualitat i la varietat de l'oferta que es presenta”.
I és que al llarg del cap de setmana, els carrers cèntrics del nucli urbà han registrat una gran presència de visitants que han acudit a Cabanes per a poder visitar els diferents productes que mostraven els expositors.
També han tingut èxit les activitats complementàries que se celebren els dies de la Fira de Sant Andreu com són la fira ramadera o les activitats culturals com una manera d'augmentar l'oferta.
Al mateix temps, un esdeveniment d'esta importància també té uns efectes molt positius en altres sectors com pot ser el de la restauració o el de l'allotjament com s'ha pogut detectar.
De la mateixa manera, els comerços del municipi també s'han beneficiat de l'enorme quantitat de visitants que han aprofitat este cap de setmana per a acostar-se fins a Cabanes.

Imatges: 
feria1.JPG
feria2.JPG
Site developed with Drupal