Formulari de cerca

El consistori patrocina al pilot Arturo Casanova per al Dakar

El pilot Arturo Casanova participa en la 30 edicicón del prestigiós Rallye Lisboa-Dakar que arrenca el seu singladura aquest pròxim dissabte 5 de gener de 2008 des de la capital de Portugal, Lisboa. Una nova oportunitat perquè el pilot de motos local pugui demostrar la seva conducció en una de les pruiebas més difícils del calendari anual que travessa els continents europeu i africà.

L'Ajuntament de Cabanes és un dels patrocinadors del pilot i com prova de la seva implicació el participant del rallye s'acomiadava el 29 de desembre dels seus veïns en un acte celebrat en la plaça de la Esglèsia.

 L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha manifestat la seva satisfacció pel fet que un pilot local prengui part en una de les proves de rallies que conta amb més prestigi en el món del motor. Siurana ha dit que "estem molt contents amb el fet que un veí nostre participi en el Dakar, i que dugui el nom del nostre municipi per tot el món, alhora que li desitgem molta sort en la prova".

Cap destacar, que el pilot Arturo Casanova ve de realitzar una gran participació en la passada edició de la prova del Rallye Lisboa-Dakar, ja que va ser el tercer espanyol en 2007, acabant la prova en el lloc 37 .

Aquest any, Casanova ha destacat el fet que acudeix al Dakar amb una moto més lleugera, ensamblada per Fernando Prades, el que fa que sigui molt més fàcil de pilotar.

 Un any més la prova batrà el rècord de participació de pilots, ja que des de la capital portuguesa tenen previst sortir 245 motos, 20 quads, 205 cotxes i 100 camions.

Site developed with Drupal