Formulari de cerca

El consistori denuncia el robatori del cablejat d' enllumenat públic en La Ribera

L'Ajuntament de Cabanes ha denunciat el robatori del cablejat d'enllumenat públic en el nucli L'Empalme de la Ribera el que ha suposat una pèrdua econòmica valorada en 10.000 euros aproximadament.
Una situació que es repetix per quarta vegada en poc espai de temps, un robatori que esta vegada s'ha produït en la zona compresa entre l'Església “Fortalesa d'Albalat” i el cementeri de la Ribera de Cabanes.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha lamentat esta situació que suposa un perjuí directe tant al consistori com als veïns de la zona que s'han vist afectats per este robatori del coure del cablejat.
Siurana ha dit que “crec que esta situació es podria evitar tenint un major control sobre els llocs en què es produïx la compra d'este material perquè no tornara a passar esta lamentable situació”.
L'informe realitzat pels tècnics municipals, després de la inspecció de la zona, assenyala que esta actuació, que formava part dels POYS de 2007, ja va patir el robatori de part de la instal·lació entre el transformador i el cementeri.
Un robatori que tenia lloc la nit del 5 de novembre i en el que s'ha forçat la porta del quadro de comandament de la instal·lació situada junt amb el transformador.
En tal quadro, afig l'informe, s'ha procedit a tallar dels cables que alimentaven la línia fins a l'Ermita per a després “ obrir totes les tapes de registre que hi ha en cada fanal a l'anar estirant i traient el cable entre fanal i fanal”.
Esta operació també s'ha produït en la instal·lació de cablejat de l'enllumenat públic existent dins del cementeri, segons finalitza l'informe elaborat per tècnics municipals.

Site developed with Drupal