Formulari de cerca

El consistori denúncia davant de la Guàrdia Civil el trencament de 24 làpides en el Cementeri

L'Ajuntament de Cabanes ha interposat este dilluns, 11 de maig, una denúncia en el quarter de la Guàrdia Civil en què relata els danys que han patit un total de 24 làpides del Cementeri Municipal.
Es tracta d'una actuació que hauria tingut lloc els dies 3 i 9 de maig, entre les 9.30 i les 11.00 hores, en el que un o diversos desconeguts han actuat d'esta manera vandàlica contra les làpides.
Un horari que s'ha establit a través de les declaracions de testimonis oculars que van estar en el cementeri abans d'eixes hores i no havien vist cap destrossa i sí després, a partir de les 11 hores.
En concret, les actuacions s'han repetit amb el mateix "modus operandi" ja que tan sols s'han dedicat a picar les fotos de les làpides de les persones mortes que es trobaven en el cementeri.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha lamentat esta situació ja que s'ataca de manera frontal al valor sentimental que guarden estos records per a les famílies de les persones allí soterrades.
Les làpides afectades corresponen, principalment, a la primera i segona altura del conjunt de nínxols del Cementeri Municipal, encara que també hi ha alguna làpida de la tercera.
La primera autoritat municipal, per la seua banda, ha informat que posarà tots els mitjans que tinga de la seua part perquè esta situació acabe i que al seu torn es puga conéixer qui o els que són els responsables.

Site developed with Drupal