Formulari de cerca

El Consistori cedix un local per a ampliar l'actual centre d'Atenció Primària

L'Ajuntament de Cabanes ha mostrat la seua predisposició a cedir un local a la Conselleria de Sanitat perquè procedisca a l'ampliació de l'actual Centre d'Atenció Primària, segons ha anunciat l'alcalde Artemi Siurana.
Es tracta d'un local que està situat junt amb l'actual centre sanitari en el lloc que anteriorment ocupava l'edifici de Correus fins que es va traslladar a un altre emplaçament del municipi.

L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que ha notat una predisposició positiva per part de la delegació de representants de la Conselleria de Sanitat que s'han desplaçat fins al municipi.

Siurana ha dit que "esperem que siguen receptius a les nostres justes demandes ja que pretenem que amb esta ampliació es puguen donar millors servicis a l'usuari així com poder augmentar-los".

Un anunci que va ser realitzat en el transcurs d'una visita girada este dimarts, 4 de novembre, per representants de la direcció d'Atenció Primària al Centre d'Atenció Primària, com són Pascual Herrero, Clara Adsuara i Lluis Lloscos.
D'esta manera, la Conselleria es feia eco de la sol·licitud que li va ser remesa fa uns mesos pel consistori en què se li sol·licitava un augment gradual de les necessitats sanitàries en el municipi.

I és que des de l'Ajuntament de Cabanes es considera que fa falta esta ampliació del local per l'augment de la població empadronada que s'ha registrat durant els últims anys.
Al mateix temps, amb esta sol·licitud també seria una realitat el poder disposar de més facultatius, tant pel que fa a la medicina general com a la pediatria.

Site developed with Drupal