Formulari de cerca

El consistori aprova els tràmits per a contractar la primera fase del cementeri de La Ribera

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cabanes ha aprovat iniciar els tràmits per a la contractació de la Fase Primera del nou Cementeri de la Ribera de Cabanes amb un pressupost de 340.825,33 euros, sufragat íntegrament pel Consistori.
Una actuació que va ser aprovada en sessió celebrada l'1 de juliol del 2010 i que ve precedida de la tramitació i aprovació del Pla Especial que ha confeccionat l'Ajuntament de Cabanes.
Dit Pla Especial per a escometre el nou Cementeri de la Ribera de Cabanes comprén una sèrie de fases que se n'aniran realitzant en el futur de manera escalonada a fi d'adequar-se a la realitat de cada moment.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que es tracta d'una actuació que té certa pressa atés que no existixen en el cementeri parroquial nínxols i terrenys per a efectuar nous soterraments.
Siurana ha indicat que “es tracta d'una actuació que considerem necessària per a poder disposar de terrenys i nínxols suficients per a poder afrontar els pròxims anys sense problemes de cap tipus”.
També es va aprovar este projecte assumint de manera expressa les modificacions i conseqüències que pogueren derivar-se o imposar-se amb motiu de la tramitació de la llicència ambiental i per la Conselleria de Cultura.
Es tracta de compatibilitzar la urgent necessitat escometre l'execució d'estes obres, que apareix com obligatòria en les Bases de Règim Local, amb l'adequació a la reglamentació actual.
Una actuació ajustada a dret que s'arreplega en el Reglament d'Ordenació i Gestió Territorial i Urbanística que apareix en l'articulat de la mateixa.

Site developed with Drupal