Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 17:30
La Conselleria de Turisme avala la Fira de Sant Andreu i col·laborarà en la seua promoció
La Conselleria de Turisme va avalar la tradició de la Fira de Sant Andreu de Cabanes i col·laborarà en la promoció de la mateixa com una de les principals fires agràries de la Comunitat Valenciana.

<p>
La Conselleria de Turisme va avalar la tradició de la Fira de Sant Andreu de Cabanes i col·laborarà en la promoció de la mateixa com una de les principals fires agràries de la Comunitat Valenciana.

Així ho va confirmar el director general de Turisme, Sebastián Fernández Miralles, que junt amb l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, van inaugurar la 505 edició de la Fira, per primera vegada reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Provincial. Ambdós van estar acompanyats pel diputat provincial de Turisme d'Interior, José Pons, i alcaldes i regidors de la província.

Després del recorregut per la Fira, en el que l'alcaldessa va explicar al director general la importància que en els cinc segles d'història ha tingut la convocatòria per a Cabanes i poblacions de tota la comarca, es van dirigir a la Casa de la Cultura per a degustar les tradicionals "figues albardaes" que van elaborar com cada any l'associació de Mestresses de Casa.

La 505 edició de la Fira de Sant Andreu de Cabanes inclou enguany actes per a commemorar la declaració de Festa d'Interés Turístic Provincial, com el cercavila infantil que explicarà als xiquets l'origen de la fira i la importància de Cabanes en l'època medieval, la I Edició de les Jornades Agroalimentàries o la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes o l'exposició  de fotografies en l'antiga Presó, edifici annex a l'Ajuntament, de 35 racons turístics de la província de Castelló, una mostra que s'ha organitzat en col·laboració amb la Diputació Provincial i Moviment 135.

Les previsions apunten que més de 20.000 persones passaran per Cabanes este cap de setmana per a disfrutar d'una fira que ja s'ha convertit en un referent per a tota la Comunitat Valenciana.

</p>

Site developed with Drupal