Formulari de cerca

Conselleria felicita a Cabanes per promocionar la Torre la Sal amb un punt d'informació turística

L'Ajuntament de Cabanes ubicarà este estiu el punt d'informació turística de La Ribera en la Torre La Sal, una de les torres sentinelles ubicades en el nucli costaner i un dels monuments més emblemàtics del terme municipal. Fins a l'any passat, el punt d'informació turística de La Ribera estava a l'inici del passeig marítim.

La iniciativa, impulsada per la regidoria de Turisme, ha tingut una extraordinària acollida en l'Agència Valenciana de Turisme, que ha felicitat a l'equip de govern “ja que la nova ubicació en un lloc tan destacat redundarà sens dubte en la millora dels servicis d'acollida al client turístic” .

La regidora de Turisme, Lucia García, ha assenyalat que el canvi d'ubicació forma part del pla que s'està duent a terme per a posar en valor el patrimoni històric tant de Cabanes com de La Ribera i promocionar-los com a recursos turístics.

La Torre La Sal de La Ribera conforma, junt amb la dels Gats, el Carmen i Carmelet, el conjunt de torres sentinelles que servien com a defensa als llauradors davant d'un improvisat atac per la costa. Amb el trasllat del punt d'informació “tots els turistes que vinguen a la platja de La Ribera podran rebre informació i veure al mateix temps un dels monuments més representatius del nostre municipi”, afirma l'edil.

Site developed with Drupal