Formulari de cerca

La Conselleria d'Educació subvenciona l'Escola Infantil de Cabanes amb 27.140 euros per al curs 2011/12

La Conselleria d'Educació ha concedit a l'Escola Infantil de Cabanes una subvenció de 27.140 euros per al curs escolar 2011-2012, conforme a l'Orde 25/2011 de 27 d'abril que regula les ajudes destinades als centres d'educació per a xiquets de 0 a 3 anys.

Amb la dotació de l'Administració Autonòmica, que se suma a la quantitat que anualment aporta l'Ajuntament perquè el servici siga més econòmic als pares, els pares amb xiquets en edats entre 0 i 3 anys hauran de pagar este curs 90 euros per cada alumne.

L'Escola Infantil de Cabanes compte este curs amb 12 xiquets matriculats de primer curs i 15 de segon curs, que pràcticament ocupen totes les places disponibles. L'Ajuntament de Cabanes oferix enguany per primera vegada l'oportunitat als pares de disposar d'un servici de menjador, que començarà a funcionar a partir de l'1 d'octubre, amb un preu addicional de 95 euros.

El nou servici, que inclou a més l'atenció dels xicotets de 13 a 15 hores, ha tingut una extraordinària acollida i ja s'han inscrit un total de 13 xiquets, la qual cosa permet a l'Escola estar oberta ininterrompudament de huit del matí a sis de la vesprada.

Site developed with Drupal