Formulari de cerca

La consellera d'Infraestructures afirma que el nou bulevard de Cabanes incrementarà la seguretat vial

La consellera d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig va inaugurar el dia 1 de juny les obres de condicionament de l'antiga travessia de la CV-10 a Cabanes i va manifestar que “el tram de carretera de la travessia de la CV-10 que creua la població és ara en un vial urbà, una actuació que donarà resposta als problemes de Seguretat vial i d'accessibilitat i que es convertirà en una zona important de pas per als veïns d'este municipi”.

Bonig ha assenyalat que la conselleria d'Infraestructures ha fet la seua aportació al nou bulevard de Cabanes “en la pavimentació de la travessia de la CV-10 en el nucli urbà, molt deteriorada per la intensitat de tràfic que suportava”.

“L'aportació de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient a les obres d'urbanització de l'antiga travessia de la CV-10 és de 200.000 euros. Estes obres s'han dut a terme a càrrec del programa de conservació de carreteres de Castelló” va assenyalar la consellera.

Isabel Bonig va estar acompanyada en la inauguració del bulevard per l'alcalde, Francisco Artola. El primer edil va tindre paraules d'agraïment per als veïns de Cabanes “que han contribuït a finançar el nou vial i que han aguantat els mesos de retard que s'han produït per a finalitzar l'obra”.

Imatges: 
Inauguracion-Bul.JPG
Inauguracion-Bul.JPG
inauguracion-bulevard.JPG
Site developed with Drupal