Formulari de cerca

El conseller de Justícia presenta el Punt d'Accés Públic a Internet

El conseller de  Justícia i Administracions Públiques, Fernando de Rosa, ha presentat en el saló de plens de l'Ajuntament de Cabanes aquest dilluns, 28 de gener, la Xarxa de Centres Públics a Accés a Internet.

Un acte que va contar amb l'assistència de l'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, acompanyat de membres de la corporació municipal, així com de representants de les associacions civils del municipi.

Es tracta de la presentació de la Xarxa de Centres Públics d'Accés a Internet de la Generalitat que ha escollit aquest municipi per a aquest acte com prova del seu dinamisme en aquesta activitat.

L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha destacat la importància de l'accés universal a les noves tecnologies que demanda la Societat de la Informació que s'ha convertit en un dels principals reptes. Siurana ha dit que "hem d'incentivar l'ús d'aquests instruments perquè tots els ciutadans tinguin les mateixes oportunitats donada la transcendència que tenen totes aquestes activitats".

Per a la primera autoritat municipal, la celebració d'aquesta presentació a Cabanes respon a les inquietuds i objectius que són els de consolidar i augmentar l'accés dels ciutadans a Internet.

"Aquest ajuntament sempre apostarà per potenciar totes aquelles actuacions que tinguin com finalitat la de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, com ocorre amb aquest acte", ha apuntat.

Després de les intervencions, es va procedir a la inauguració de l'Aula on es troba el Punt d'Accés Públic a Internet situada en la Biblioteca Municipal, el lloc conegut com les  escoles velles.

Site developed with Drupal