Formulari de cerca

Comencen les festes patronals que Cabanes dedica a la Mare de Déu del Bon Succés

La tradicional Romeria a l'Ermita dels Santes serà l'encarregada de començar este dissabte 1 de maig la programació de les festes patronals que Cabanes dedica a la Mare de Déu del Bon Succés.
Unes festes patronals que es prolongaran fins al pròxim 9 de maig i que suposen l'inici del cicle fester anual del municipi que seguirà amb les festes de Sant Pere de la Ribera i de Sant Joan i Sant Roc, durant els mesos de l'estiu.
Este emotiu acte tindrà lloc este dissabte, 1 de maig, a partir de les 8 hores, en el que dos hores més tard tindrà lloc la Missa d'Acció de Gràcies en honor a la Mare del Déu del Bon Succés.
Es descansarà per a prendre l'esmorzar per part dels assistents a la romeria per a procedir després a l'eixida de la imatge de la Mare de Déu amb direcció al municipi on farà la seua entrada en el Calvari.
Esta tradició ancestral finalitzarà a les 21 hores amb la solemne “Entrà de Maig” on es cantarà la tradicional Salve perquè després tinga lloc el seu trasllat a l'Església Parroquial, on es realitzarà l'ofrena floral.
Una jornada inaugural de les festes, mentrestant, que conclourà a les 23.30 hores amb el Ball de Plaça a càrrec de les Reines i Dames perquè de després d'inici el ball amb l'actuació de l'Orquestra Sarabanda.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que es tracta d'una celebració festera que reflexa l'orgull dels seus veïns respecte als seus arrels culturals més ancestrals.
Siurana ha dit que “es tracta d'una festivitat que plena d'alegria a tot el municipi donat l'enorme devoció que hi ha entorn a la figura de la Mare de Déu que és venerada de manera destacada i que es té present durant tot l'any”.

Site developed with Drupal