Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:15
El Club Running Cabanes celebra el dissabte 10 de novembre el Dia del Soci amb una marxa a les Santes
El Club Running Cabanes, col·lectiu que està promocionant les rutes i sengles del terme municipal de Cabanes, celebrarà dissabte que ve el Dia del Soci amb una marxa a l'ermitori dels Santes, que eixirà a les huit i mitja del matí.

<p>El Club Running Cabanes, col·lectiu que està promocionant les rutes i sengles del terme municipal de Cabanes, celebrarà dissabte que ve el Dia del Soci amb una marxa a l'ermitori dels Santes, que eixirà a les huit i mitja del matí.<!--break-->

Posteriorment han organitzat una menjar de germandat gratuïta per als socis en el restaurant l'Hostal de Cabanes. Des del Club Running recorden que tots els que vullguen participar del menjar tenen de termini fins al 7 de novembre per a apuntar-se en el restaurant.

La celebració del Dia del Soci s'emmarca en el conjunt d'activitats que el Club organitza anualment per a fomentar la pràctica del senderisme utilitzant la xarxa de rutes que existixen en el terme de Cabanes. A més de la tradicional Marxa a Peu per Cabanes i activitats esportives durant la celebració de les festes locals, com a eixides nocturnes i caminades infantils, el Club ha creat recentment una pàgina en Facebook que davall el títol de Senderisme i Caminades per Cabanes perseguix donar a conéixer les rutes que els amants d'este esport poden realitzar en esta població. La pàgina compte ja amb quasi un centenar de seguidors.
</p>

Site developed with Drupal