Formulari de cerca

El Club Gourmet d'El Corte Inglés situa a Torrons Sant Lluís de Cabanes com referent nacional dels últims 12 anys

TVE dedica un espai del telenotícies a l'empresa familiar fincada en la població des de 1978.
L'empresa Torrons Sant Lluís de Cabanes ha sigut seleccionada pel Club del Gourmet d'El Corte Inglés com la firma per excel·lència del sector dels últims anys. En la seua revista editada amb motiu del Nadal situa el producte de l'empresa de Cabanes com “un torró amb personalitat pròpia” i destaca la professionalitat dels seus fundadors, que porten des de 1978 treballant l'ametla per a fabricar l'autèntic “torró d'antany” com ho definix el Club del Gourmet.

La revista assegura que l'empresa “ha volgut des del seu origen seguir una artesania antiga i tradicional que ha donat com resultat un dels millors torrons del mercat”. Els productes de Sant Lluís han sigut seleccionats per a formar part de la marca Club del Gourmet en El Corte Inglés “al diferenciar-se dels altres torrons del mercat” pel fet que estan elaborats amb matèries primeres de primera qualitat, utilitzant en tots ells ametla nacional, de la varietat marcona, i mel de tarongina que garantixen una qualitat única.

L'empresa de Cabanes va ser a més protagonista d'un dels reportatges que va emetre el telenotícies de TVE el passat dia 3 de desembre, en el que la televisió pública va destacar les distintes varietats del torró, situant-ho com un dels millors a nivell nacional i internacional. El reportatge, emés al migdia en horari de màxima audiència, va incidir en el procés d'elaboració de l'empresa, perfectament cuidat i a l'estil dels mestres torroners més artesans.

Torrons Sant Lluís és una de les principals empreses de Cabanes. Entre la seua activitat, és important la labor de divulgació que realitzen des de fa anys amb la denominada Ruta del Torró, amb la que acosten el procés de fabricació del dolç a milers de ciutadans. A més de la visita a la fàbrica, compten amb una sala d'exposició en què realitzen una aproximació als orígens de fabricació del torró, des de l'evolució de la maquinària fins a la selecció de les matèries primeres i el procés artesanal de fabricació, així com una sala de projecció, on els grups de visitants poden veure un vídeo explicatiu sobre la cultura del torró.

Imatges: 
FOTO-FAMILIAR.JPG
FOTO-FAMILIAR-PEQ2.JPG
Site developed with Drupal