Formulari de cerca

Cinc restaurants de Cabanes participen en les I Jornades Gastronòmiques del vi, la carn i l'oli

Cinc restaurants de Cabanes participen en les I Jornades Gastronòmiques del Vi, la Carn i l'Oli organitzades per la Diputació Provincial de Castelló. Cabanes se suma d'esta manera a la iniciativa impulsada pel Patronat Provincial de Turisme a fi de promocionar la gastronomia autòctona, en la que també col·laboren altres municipis com Atzeneta, Benafigos, Benlloch, La Pobla Tornesa, Les Useres, Sant Joan de Moró, la Serra d'en Galceran, Vall D'Alba, Vilafamés, Vilanova i Vistabella.

Els restaurants que col·laboren en la iniciativa són l'Hostal, Mas de Gaidó, Restaurant Toni, Restaurant Casa Carmen, El Racó de Navarrete, amb menús que oscil·len entre els 15 i els 30 euros i en els que s'ha primat la cuina amb productes de la província de Castelló, com l'olla o les faves al tombet, el conill a la brasa amb allioli, els embotits del Maestrat, les croquetes d'olla amb ametla o l'ensalada amb formatge de Catí. Les jornades se celebraran els tres últims caps de setmana d'abril i els dos primers del mes de maig.

Els empresaris de Cabanes consoliden d'esta manera la seua participació en esdeveniments per a promocionar la gastronomia de la província, després que en el mes de febrer col·laboraren activament en les I Jornades Gastronòmiques de l'Ametla organitzades per la regidoria de Turisme.

Imatges: 
CARTELL-peq.JPG
CARTELL-bis.JPG
Site developed with Drupal