Formulari de cerca

Grup de Danses Cabanes
Grup de Danses Cabanes
Dilluns, Agost 5, 2013 - 14:00
El cercavila i l'actuació del Grup de Danses de Cabanes marquen l'inici de les festes en honor a Sant Joan Baptiste i Sant Roc
Les festes en honor a Sant Joan Baptiste i Sant Roc es prolongaran fins al dia 11 d'agost.

La desfilada anunciadora i l'actuació del Grup de Danses marquen el primer dia de les festes que Cabanes celebra en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc i que es prolongaran fins al dia 11 d'agost.

Amb este acte s'inicien unes celebracions que com cada any anuncien l'arribada del mes d'agost. En esta ocasió, com principals novetats, s'ha destacat el Concert que demà oferirà la Banda de Música Santa Cecília, la segona edició del Sucar de Quintes i la I Marxa Cicloturística organitzada per la Penya Ciclista de Cabanes, així com la recuperació de les vaquetes en la vesprada del dimecres, per iniciativa de l'Associació Joves Cabanes.

El regidor de Festes, Cèsar Bellés, ha animat a veïns i visitants a disfrutar de les festes que hui comencen i en les que tampoc faltaran els tradicionals actes taurins i programes d'activitats per als xicotets. Les Mestresses de Casa celebraran el seu tradicional dinar el dimecres, mentres que els jubilats disfrutaran d'un berenar en la Carpa el dimarts festiu.

 

Imatges: 
Site developed with Drupal