Formulari de cerca

El Casal Jove obrirà les seues portes a finals d'octubre

L'Ajuntament de Cabanes pretén inaugurar de manera oficial el Casal Jove abans de la celebració de la Fira de Sant Andreu que tindrà lloc durant el pròxim mes de novembre.
Un nou equipament cultural i social que era molt reivindicat pel segment juvenil del municipi i que serà molt prompte una realitat per al gaudi dels jóvens.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que amb la posada en marxa del Casal Jove es farà realitat un dels projectes més ambiciosos en l'àrea juvenil impulsats des del consistori.
Siurana ha dit que “adequarem com es mereix este nou local per als jóvens que comptarà amb tots els equipaments més moderns perquè els seus usuaris tinguen tot tipus d'alternatives lúdiques actuals”.
La primera autoritat municipal ha avançat que les instal·lacions podran albergar tot tipus d'activitats lúdiques per a l'escampament i la diversió de la gent jove del municipi.
Va explicar l'alcalde de Cabanes que els jóvens podran utilitzar les instal·lacions del nou equipament cultural per a realitzar reunions, acudir a xarrades, així com assistir a activitats que s'organitzen de manera periòdica.
Així mateix, Artemi Siurana ha apuntat que s'estudiarà la possibilitat d'instal·lar també una sala que seria destinada per a la projecció de pel·lícules.
En suma, a finals del mes d'octubre, serà el moment que este nou equipament entre en funcionament.

Imatges: 
casal-jove-b.JPG
casal.JPG
Site developed with Drupal