Formulari de cerca

El Casal Jove obrirà les seues portes enguany

L'Ajuntament de Cabanes ha començat la segona fase d'adequació del Casal Jove que suposarà dotar d'equipament a este centre juvenil amb la vista posada que estiga en funcionament este mateix any.
D'esta manera, els terminis d'execució de les obres es mantenen en els termes establits des d'un principi amb la qual cosa el Casal Jove obrirà les seues portes durant l'exercici de 2010.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat que es tracta d'un equipament juvenil que servirà de punt de trobada als jóvens del municipi, un lloc de què no disposaven en l'actualitat.
Siurana ha explicat que “es tracta d'un projecte que seguix els terminis previstos i que s'inaugurarà en el seu moment amb les ajudes que hem rebut de part de les administracions”.
I és que el Casal Jove ha sigut una actuació de l'Ajuntament de Cabanes que ha tingut una primera fase d'actuació, que ha sigut la de la seua adequació, amb un pressupost estimat de 209.000 euros.
D'este pressupost, el consistori ha rebut una subvenció procedent del Pla d'Infraestructures Socioculturals, del que participa la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló, de 167.000 euros.
La segona fase, que serà la de l'equipament del centre juvenil, compta amb un pressupost de 146.393,57 euros, dels que 126.055,36 procediran d'una subvenció del Pla Ruralter Leader.
En línies generals, el Casal Jove albergarà un Punt d'Informació Juvenil, així com un espai perquè puguen reunir-se els jóvens, així com un altre formatiu perquè realitzen altres activitats lúdiques.

Site developed with Drupal