Formulari de cerca

El Casal Jove inaugura les seues instal·lacions

La Consellera d'Agricultura, Maritina Hernández, presidirà este divendres 26 de novembre, a partir de les 19 hores, l'acte d'inauguració oficial del Casal Jove.
Obra inclosa en el Programa Ruralter-Leader que també ha comptat amb fons municipals i de la Diputació i que suposarà disposar d'un equipament de qualitat per als mes jóvens.
Una inauguració oficial d'estes instal·lacions que comptarà també amb l'assistència del delegat del Consell Valencià, Ximo Borrás, així com de la corporació municipal encapçalada per l'alcalde Artemi Siurana.
Este nou equipament cultural i social era una actuació molt reivindicada pel segment juvenil del municipi que d'esta manera disposarà d'un lloc adequat a les seues necessitats.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que amb la posada en marxa del Casal Jove es farà realitat un dels projectes més ambiciosos en l'àrea juvenil impulsats des del consistori.
Siurana ha dit que “adequarem com es mereix este nou local per als mes jóvens que comptarà amb tots els equipaments més moderns perquè els seus usuaris tinguen tot tipus d'alternatives lúdiques actuals”.
L'alcalde ha indicat que les instal·lacions podran albergar tot tipus d'activitats lúdiques per a l'escampament i la diversió de la gent jove del municipi.
Els jóvens podran utilitzar les instal·lacions del nou equipament cultural per a realitzar reunions, acudir a xarrades, així com assistir a activitats que s'organitzen de manera periòdica, segons ha indicat Siurana.

Imatges: 
casal-1.JPG
casal-peq2.JPG
Site developed with Drupal