Formulari de cerca

El Casal Jove acollirà un curs per a fomentar noves idees de negoci entre els jóvens de l'interior

La Diputació Provincial de Castelló, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cabanes, realitzarà durant la setmana del 16 al 20 de juliol un curs de 15 hores per a fomentar l'esperit emprenedor entre els jóvens de la província de Castelló.

L'objectiu és facilitar la generació de noves idees de negoci amb possibilitats d'èxit i fomentar al mateix temps la creació de xarxes entre jóvens persones emprenedores de l'interior de la província de Castelló. D'entre els jóvens que finalitzen el curs satisfactòriament, vint d'ells podran viatjar a Brussel·les per a visitar la seu de la Unió Europea.

La duració del curs és d'una setmana, entre el 16 i el 20 de juliol, de 10 a 13 hores, en les instal·lacions del Casal Jove de Cabanes. Les inscripcions es poden fer on line en la web www.castellonemprende.es

El curs està dirigit a jóvens entre 16 i 30 anys d'edat i integrat per tres tallers: Foment de l'Esperit Emprenedor, Outdoor Networking i Itinerari Formatiu internacional.

Tota la informació sobre els cursos es pot consultar en www.centroscedes.s'o www.castellonemprende.s'o en l'Ajuntament de Cabanes.

Site developed with Drupal