Formulari de cerca

Dimarts, Setembre 17, 2013 - 08:45
Els càmpings de La Ribera de Cabanes tanquen agost 2013 amb una ocupació que supera el 85%
Molts visitants repetixen destí any després d' any tant pel bon estat de les instal·lacions com per l'enclavament en què es troben ubicats

Els càmpings de La Ribera de Cabanes han tancat el mes d'agost amb una ocupació mitjana del 85%, unes xifres qualificades de positives pels empresaris del sector. La mitjana d'ocupació del mes de juliol es va situar en el 70% mentres que a l'agost s'ha mantingut en el 85, amb pics del 90%.

Els càmpings de La Ribera de Cabanes se situen com a punt de referència d'este tipus de turisme en la província de Castelló, a causa de les instal·lacions i el servici que oferixen als turistes i visitants. Molts d'ells són visitants que repetixen destí any rere any tant pel bon estat de les instal·lacions, com per l'enclavament en què es troben ubicats, en la platja de Torre la Sal i en les portes del parc natural del Prat Cabanes-Torreblanca.

La regidora de Turisme, Lucia García, ha felicitat públicament els empresaris del sector pel bon treball que realitzen al llarg de tot l'any "i que ha servit perquè nostres càmpings s'hagen convertit en un referent provincial".

D'altra banda, l'Oficina de Turisme de Cabanes i el punt d'informació de La Ribera han registrat este estiu un total de 1.454 visites entre els mesos de juliol i agost. La principal demanda d'informació dels turistes que han visitat a Cabanes ha sigut l'Arc Romà i quasi el 90% dels visitants ha sigut de nacionalitat espanyola, enfront d'un 10 per cent d'estrangers.

Site developed with Drupal