Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 11:45
Els càmpings de La Ribera de Cabanes registren en Setmana Santa una mitja d'ocupació del 80%
Els càmpings de La Ribera de Cabanes, Riberamar, Torre la Sal, Torre la Sal 2 i Torre la Sal María, han registrat en Setmana Santa una mitja d'ocupació del 80%

Els càmpings de La Ribera de Cabanes, Riberamar, Torre la Sal, Torre la Sal 2 i Torre la Sal María, han registrat en Setmana Santa una mitja d'ocupació del 80%, que en els dies més assenyalats com el divendres i el dissabte es va acostar al 95% en algunes de les instal·lacions, com és el cas de Torre la Sal II.

Els resultats han sigut qualificats pels empresaris com a positius pels empresaris locals, tenint en compte que “la Setmana Santa ha caigut molt prompte enguany” i les dades posen de manifest “que la temporada la podem iniciar amb bones perspectives”.

El turisme alemany continua sent el principal consumidor d'este tipus d'instal·lacions, un turisme que arriba a La Ribera de Cabanes en el mes d'octubre i que encara ara, a causa del mal temps i l'onada de fred en els seus països d'origen, continuen acampats en les instal·lacions de la platja de Torre la Sal.

La Ribera de Cabanes s'ha convertit ja en un destí turístic de tot l'any, gràcies a la presència de milers d'alemanys durant l'hivern, la qual cosa ha permés als càmpings mantindre's oberts també entre octubre i març. Després del turista alemany, els visitants més nombrosos, segons les dades de l'Oficina de Turisme de Cabanes, són els francesos, que en els últims anys també han registrat un considerable increment a l'optar per la Ribera per a les seues llarga estades d'hivern.
 

Site developed with Drupal