Formulari de cerca

Los campings de La Ribera de Cabanes registran una ocupación del 75% en Semana Santa

L'Oficina de Turisme rep visites de madrilenys, valencians, catalans i aragonesos principalment.
Els càmpings de La Ribera de Cabanes han registrat una ocupació durant la Setmana Santa del 75%, un dada que anima als empresaris locals de cara al pròxim pont de maig i que obri unes extraordinàries perspectives per a la pròxima temporada estival.

La regidora de Turisme a l'Ajuntament de Cabanes, Lucia García, ha reconegut el gran esforç que estan realitzant els empresaris de càmpings i hoteleria tant de Cabanes com de La Ribera per a consolidar el turisme en el municipi i ha destacat el bon resultat que s'ha obtingut a la Setmana Santa.

Els visitants que han visitat Cabanes i la Ribera són en un 90 per cent espanyols, principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, Aragó i Catalunya, segons les dades registrades a l'Oficina de Turisme de Cabanes.

Jornades del vi i la carn
La regidora de Turisme ha explicat a més que després de Pasqua els empresaris de Cabanes continuen en el seu esforç per a donar a conéixer la gastronomia local.
Així, cinc restaurants de Cabanes participen en les I Jornades Gastronòmiques del Vi, la Carn i l'Oli organitzades per la Diputació Provincial de Castelló. Cabanes se suma d'esta manera a la iniciativa impulsada pel Patronat Provincial de Turisme a fi de promocionar la gastronomia autòctona, en la que també col·laboren altres municipis com Atzeneta, Benafigos, Benlloch, La Pobla Tornesa, Les Useres, Sant Joan de Moró, la Serra d'en Galceran, la Vall D'alba, Vilafamés, Vilanova i Vistabella.

Els restaurants que col·laboren en la iniciativa són l'Hostal, Mas de Gaidó, Restaurant Toni, Restaurant Casa Carmen, El Racó de Navarrete, amb menús que oscil·len entre els 15 i els 30 euros i en els que s'ha primat la cuina amb productes de la província de Castelló, com l'olla o les faves "al tombet", el conill a la brasa amb allioli, els embotits del Maestrat, les croquetes d'olla amb ametla o l'ensalada amb formatge de Catí. Les jornades se celebraran els tres últims caps de setmana d'abril i els dos primers del mes de maig.

Site developed with Drupal