Formulari de cerca

El càmping Torre la Sal 2 de La Ribera de Cabanes arreplega el premi a la millor instal·lació europea en la Fira alemanya d'Esse

El càmping Torre la Sal 2 de la Ribera de Cabanes ha arreplegat este cap de setmana en la fira alemanya d'Essen el premi que l'acredita com una de les cinc instal·lacions turístiques d'estes característiques millors d'Europa.
El càmping de La Ribera ha sigut guardonat amb el premi, triat entre 6.000 instal·lacions per a campistes dels principals països europeus, que anualment concedix el Càmping Club Alemany DCC. El premi ‘Europa Càmping' és des de fa anys un prestigiós reconeixement a nivell europeu que s'atorga a un número molt reduït d'instal·lacions cuidadosament seleccionades entre les que existixen a Europa. A partir d'enguany, el càmping Torre La Sal 2 ja figura com un dels més prestigiosos del continent.
El gerent del Torre La Sal 2, Fernando Fenollosa, va ser l'encarregat de rebre el premi en la fira alemanya de turisme, acompanyat pel responsable de Relacions Públiques, Petr Cupak. El reconeixement ha tingut en compte les instal·lacions i servicis que el càmping de La Ribera de Cabanes oferix durant tot l'any als turistes i visitants, adaptant l'oferta de les instal·lacions al tipus de turisme que rep, més nacional durant els mesos d'estiu i temporada alta i estrangers, principalment alemanys, en els mesos de tardor i hivern.
Cal recordar que Torre La Sal 2 manté les instal·lacions obertes tot l'any i que és el càmping amb un índex d'ocupació més alt durant els mesos d'hivern, principalment amb turistes procedents d'Alemanya. Així, entre finals de 2011 i els primers mesos de 2012 manté una ocupació de 600 alemanys en el càmping, principalment turisme d'autocaravana que tria el Torre La Sal 2 a més de pels seus servicis, per la seua ubicació, al trobar-se en ple paratge natural de l'aiguamoll del Prat de Cabanes.

Imatges: 
premio-camping-peq.JPG
premio-camping.JPG
Site developed with Drupal