Formulari de cerca

Premi al Camping Torre la Sal 2
Premi al Camping Torre la Sal 2
Dijous, Gener 16, 2014 - 09:30
El càmping Torre la Sal 2 premiat com el millor d'Europa
El gerent Fernando Fenollosa va rebre el guardó en la Fira de Stuttgart i consolida el gran potencial turístic de La Ribera de Cabanes entre els destins europeus

Alemanya va entregar el premi al millor càmping espanyol a les instal·lacions Torre la Sal 2, gestionades per Fernando Fenollosa, i triades per la prestigiosa Guia de Càmpings Adac com les millors d'entre les existents a Europa, tant per la instal·lació com la seua accessibilitat. El gerent va arreplegar el premi en la Fira de Stuttgart acompanyat d'una representació del càmping, sent a més l'únic espanyol premiat en esta edició de 2014.

La publicació reconeix així la qualitat del servici i de les instal·lacions del càmping Torre la Sal 2, un dels millors de tota Espanya i lloc triat per centenars de famílies alemanyes, franceses i angleses que trien cada any la costa de Cabanes per a residir durant els mesos d'hivern. En estos moments el càmping té una ocupació d'al voltant de 300 famílies alemanyes residint en les seues instal·lacions.

El càmping de La Ribera ja va ser guardonat fa dos anys amb el premi que concedix el Càmping Club Alemany DCC, triat entre més de 6.000 instal·lacions dels principals països europeus.

Amb este nou guardó, el càmping de La Ribera es consolida com referent a nivell europeu, a causa de la seua especial oferta i innovador concepte i instal·lacions, ubica a la zona costanera del municipi de Cabanes com un dels principals destins de càmpings de tot Espanya.

 

Site developed with Drupal