Formulari de cerca

Càmping Torre la Sal 2
Càmping Torre la Sal 2
Divendres, Febrer 14, 2014 - 09:45
El càmping Torre la Sal 2 de Cabanes incrementa els seus servicis
El càmping Torre la Sal 2 de Cabanes incrementa els seus servicis amb un spa i gimnàs que el confirma com el millor d'Europa. Les instal·lacions estan certificades pels premis rebuts en 2012 i 2014.

El càmping Torre la Sal 2 de La Ribera de Cabanes va inaugurar el seu nou spa i gimnàs, incrementant així els servicis als seus clients i consolidant-se com el millor d'Europa.

Alemanya va entregar al gener el premi al millor càmping espanyol a les instal·lacions Torre la Sal 2, gestionades per Fernando Fenollosa, i triades per la prestigiosa Guia de Càmpings Adac com les millors d'entre les existents a Europa, tant per la instal·lació com la seua accessibilitat. El gerent va arreplegar el premi en la Fira de Sttutgart acompanyat d'una representació del càmping, sent a més l'únic espanyol premiat en esta edició de 2014.

La inauguració del spa coincidix amb la màxima certificació de les instal·lacions per la seua accessibilitat i servicis. En l'acte de presentació del gimnàs, celebrat en el Càmping, va haver-hi més de 400 persones en la seua majoria clients alemanys, francesos i anglesos que des del mes d'octubre i fins a abril residixen en Torre la Sal 2, consolidant-ho com a destí preferit pels turistes estrangers, que cada any es decanten per La Ribera de Cabanes pel seu clima i platges.

Site developed with Drupal