Formulari de cerca

Cadastre aplicarà les contribucions mínimes en el PAI Món Il·lusió

L'Ajuntament de Cabanes aconseguix que Cadastre rectifique i aplique les contribucions mínimes als propietaris de Món Il·lusió.
L'alcalde convocarà els veïns a una reunió per a informar de les gestions dutes a terme en els últims dos mesos.

La Gerència del Cadastre reduirà considerablement els valors per a l'aplicació de contribucions als propietaris del Pai Món Il·lusió de Cabanes, una vegada rebut i estudiat l'informe remés per l'Ajuntament en què s'advertia de les diferències d'aprofitament detectades pels tècnics municipals.

Cadastre ha reconsiderat la seua postura i aprovarà una ponència amb uns valors per metre quadrat “molt reduïts”, atenent a la difícil situació econòmica actual i a la fase preliminar en què es troba el Pai, tal com va fer constar l'Ajuntament.

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha destacat que la ponència de valors parcial de Béns Immobles Urbans, que finalment s'aprovarà, i que afecta les contribucions que hauran de pagar els veïns de Cabanes amb propietats en el PAI “no s'han pogut evitar per complet, ja que el Pla Parcial està aprovat, però sí es van a reduir al màxim, molt lluny de la primera estimació dels 13 euros per metre quadrat que va calcular la Gerència del Cadastre, a la qual cosa l'Ajuntament es va negar rotundament”.

Artola ha assenyalat a més que a partir d'ara s'obri un termini d'al·legacions de deu dies, perquè els veïns, que ho consideren oportú, puguen al·legar en el Cadastre, i que una vegada s'aprove la ponència “informaré personalment els veïns afectats del treball que s'ha fet des de l'Ajuntament i la rebaixa que hem aconseguit, perquè des que vaig arribar a l'alcaldia este ha sigut per a mi un tema prioritari”.

Site developed with Drupal