Formulari de cerca

Cabanes i Vilafamés firmen un conveni per a incrementar la seua oferta turística i ser líders en desenvolupament rural

El torró de Cabanes i el vi de Vilafamés es promociona en la principal fira turística. Els empresaris de Cabanes i Vilafamés, Torrons Sant Lluís, Cellers Maig García i el càmping Torre La Sal 2 recolzen la col·laboració d'ambdós municipis.
Cabanes i Vilafamés han firmat en Fitur un conveni de col·laboració a fi d'incrementar les ofertes d'ambdós poblacions i convertir-se en el principal referent turístic tant de costa com d'interior en la Plana Alta.
Els alcaldes de Vilafamés i Cabanes, José Pons i Francisco Artola, presents en Fitur enguany en un mostrador compartit, van firmar en la principal fira turística el conveni de col·laboració que permetrà unir les ofertes d'oci, gastronòmiques, culturals, esportives i patrimonials i consolidar un tipus de turisme “com és el de cap de setmana, cada vegada més implantat en la província de Castelló”, segons va explicar l'alcalde de Vilafamés i diputat provincial de Turisme.
José Pons va afirmar que Vilafamés té una àmplia oferta d'actes al llarg de l'any “que ens han convertit en un dels principals receptors de turistes de cap de setmana que busca l'encant d'un poble com el nostre, prova d'això és la nostra Mostra Gastronòmica, la Tardor Cultural, les jornades del vi o la Mostra de 1900, que hem consolidat amb l'ajuda inestimable dels nostres empresaris, per a consolidar el sector i convertir-ho en el principal motor econòmic de la població”.
Per la seua banda, l'alcalde de Cabanes va recordar que des de l'equip de govern s'està treballant per a diversificar l'economia local i fer del turisme una de les principals apostes per a eixir de la crisi.
La col·laboració dels empresaris de Cabanes és un fet, i han estat presents en Fitur per a donar el seu suport al conveni de col·laboració, com també ho han fet els de Vilafamés. En esta edició de Fitur acompanyen els alcaldes els cellers Maig García de Vilafamés, Torrons Sant Lluís de Cabanes, que han oferit els seus productes en el catering de la Diputació Provincial, i el Càmping Torre La Sal'2 de la Ribera de Cabanes.
L'alcalde Francisco Artola va insistir en el fet que Cabanes compte a més amb l'avantatge de ser “l'únic municipi de la província de Castelló amb oferta de costa i interior”.
Els alcaldes s'han compromés a col·laborar per a atraure el màxim nombre de visitants.La col·laboració s'iniciarà el mes de febrer amb les I Jornades de l'Ametla, les de l'Oli i del Vi de Cabanes i Vilafamés tots els caps de setmana de febrer. La col·laboració s'estendrà a més cap a tot el teixit empresarial i social dels dos municipis perquè junts volem ser pioners a promoure tot tipus d'actuacions i programes de desenvolupament rural en el nostre entorn i ja tenim els nostres tècnics treballant en algun projecte que prompte veurà la llum”, va destacar l'alcalde de Vilafamés.

Imatges: 
FITUR-PRESIGV-PEQ.JPG
FITUR-PRESIGV.JPG
Site developed with Drupal