Formulari de cerca

Cabanes i Vilafamés acudiran junts a Fitur i estalviaran més de 2.000 euros a cada ajuntament

Els alcaldes inicien una etapa de col·laboració per a consorciar projectes que incrementen la promoció turística amb menys costos.
Els ajuntaments de Vilafamés i Cabanes acudiran junts a la pròxima edició de Fitur 2012 a fi de repartir els costos que suposa la presència dels municipis en la fira turística més important d'Espanya.

Els alcaldes José Pons i Francisco Artola així ho han acordat, iniciant d'esta manera una col·laboració consorciada entre ambdós ajuntaments que, a més de l'assistència conjunta a Fitur, es traduirà en altres actuacions per a incrementar la promoció turística de les dos poblacions.

Ambdós alcaldes han destacat la importància d'este primer pas a l'hora d'estalviar costos per a les dos poblacions. Dels 3.000 euros que costa el mostrador, cada ajuntament haurà de pagar la mitat, així com els costos d'assistència, que també seran finançats al cinquanta per cent. Els alcaldes estimen que cada ajuntament podrà estalviar uns 2.000 euros amb l'assistència conjunta, ja que de forma individual se superarien els 4.000.

L'alcalde de Vilafamés i diputat provincial de Turisme d'interior ha assenyalat la importància d'acords d'este tipus entre municipis de menys de 5.000 habitants. “La unió fa la força, i més en el moment actual en què vivim. La col·laboració entre Vilafamés i Cabanes resultarà molt beneficiosa a tots els nivells i l'assistència a Fitur és només un primer pas dins d'un programa de col·laboració més ambiciós que desenvoluparem al llarg de 2012”.

L'alcalde de Cabanes, per la seua banda, va agrair el suport de Vilafamés “un dels municipis pioners a promocionar-se com a destí d'interior” i va afegir que ambdós municipis promocionaran en el seu mostrador tota la seua oferta amb l'edició d'un díptic conjunt.

Imatges: 
cabanes-vilafames-fitur-2012-peq.JPG
cabanes-vilafames-fitur-2012.JPG
Site developed with Drupal