Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:15
Cabanes va rebre el Nadal amb la visita del Carter Real i el concert de la Unió Musical Santa Cecília
Cabanes va rebre la visita del Carter Real, que va omplir d'alegria i il·lusió a tots els xiquets, i que va donar pas a la celebració de les festes nadalenques. El diumenge 23 de desembre va arribar el Carter Real a Cabanes, rebut per nombrosos xiquets desitjosos d'entregar-los les seues cartes. En les voltants es va muntar a més un castell unflable i va haver-hi també teatre d'animació per als xicotets.

<p>
Cabanes va rebre la visita del Carter Real, que va omplir d'alegria i il·lusió a tots els xiquets, i que va donar pas a la celebració de les festes nadalenques.
El diumenge 23 de desembre va arribar el Carter Real a Cabanes, rebut per nombrosos xiquets desitjosos d'entregar-los les seues cartes. En les voltants es va muntar a més un castell unflable i va haver-hi també teatre d'animació per als xicotets.
L'arribada del Nadal es va celebrar també amb el tradicional concert de la Unió Musical Santa Cecília, en el saló de cristall de la Casa de la Cultura, i que va congregar a nombrós públic per a escoltar algunes de les peces més característiques d'estes dates per part de la Banda de Cabanes, com "Sleigh Ride" (Passeig en Trinero) de Leroy Anderson i "White Christmas Driving Barlim".
</p>

Site developed with Drupal