Formulari de cerca

Dimarts, Maig 21, 2013 - 11:45
Cabanes va despedir este cap de setmana a la Mare de Déu de les Santes, que ha tornat a l'ermitori
Cabanes va despedir este cap de setmana a la Mare de Déu del Bon Succés, que va tornar a l'ermitori de les Santes després que el passat dia 4 de maig fera la seua entrada en el poble. Durant estos dies centenars de persones han acudit a l'Església a visitar la patrona, que com cada any, i coincidint amb la Pasqua de Pentecostés, torna a l'ermitori fins a l'any pròxim.

L'actuació del Grup de Danses de Cabanes en la Carpa de Festes, va marcar l'inici dels actes de la despedida de la Mare de Déu. El diumenge es va celebrar la missa i la processó de despedida pels carrers del municipi i ja el dilluns, de nou, els veïns de Cabanes van acompanyar la Mare de Déu en romeria des de Cabanes fins a l'ermitori de les Santes, en la tradicional tornà. Al migdia, en les voltants de l'ermita, es va degustar una paella monumental.

D'esta manera Cabanes tanca enguany els seus festejos patronals de maig, que han estat marcats per una reducció del pressupost en més de 20.000 euros  sense que això haja minvat l'essència de les celebracions.

L'Ajuntament demanarà a la Conselleria que l'Entrà de Maig, una tradició que es remunta al segle XVII, siga declarada Festa d'Interés Turístic a fi de promocionar-la, ja que cada vegada són més les persones que acudixen a Cabanes per a veure l'entrada de la Mare de Déu al poble acompanyada per la població.

Site developed with Drupal