Formulari de cerca

Foto dia de la inauguración
Foto dia de la inauguración
Dimarts, Desembre 3, 2013 - 08:30
Cabanes torna als seus orígens amb la 506 edició de la Fira de Sant Andreu
La consellera Isabel Bonig inaugura la fira, que enguany presenta com principal novetat la innovació de productes agrícoles davall la marca Arrels de Cabanes

Cabanes torna este cap de setmana als seus orígens amb la 506 edició de la Fira Agrícola de Sant Andreu, un esdeveniment que cada any reunix a milers de persones en el municipi i que des de 2013 està declarada Festa d'Interés Turística Provincial.

Com principal novetat, els emprenedors presenten enguany la marca Arrels de Cabanes, que engloba tot el producte autòcton local i que presenta a més importants innovacions agroalimentàries, com la fruita i verdura deshidratats per a poder consumir-ho tot l'any. Així, per primera vegada es podrà degustar i comprar en la Fira bresquilla de Cabanes després d'un procés d'assecat, així com distintes verdures i hortalisses.

La consellera Isabel Bonig, acompanyada de l'alcaldessa Estrella Borrás i el seu equip de govern, junt amb alcaldes i regidors de la comarca, van inaugurar el divendres la Fira, que va romandre oberta fins al diumenge 1 de desembre. Les previsions apuntaven que com en anys anteriors siguen unes 15.000 persones les que passen per Cabanes per a contemplar i disfrutar de la segona fira agrària amb més tradició de la província i una de les més antigues de les que se celebren en tota la Comunitat Valenciana.

La comitiva va realitzar una visita a la caseta d'Arrels de Cabanes, on la consellera va poder provar algunes de les innovacions alimentàries que presenten enguany els emprenedors de la població.

Al mateix temps, van inaugurar també l'exposició fotogràfica, en l'antic ambulatori, que davall el títol ‘2011-2013. In crescendo' fa un repàs per la història dels dos últims anys de la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, amb imatges de Pepe Girona.

Després de les inauguracions, i com és tradició, es van degustar les figues albardaes que cada any elabora l'Associació d'Ames de Casa Ildum, un dels dolços més típics de la població.

 

Site developed with Drupal