Formulari de cerca

Cabanes tanca la millor temporada turística amb quasi 2.500 visites a la Tourist Info

Cabanes ha registrat enguany la millor temporada turística d'estiu amb més de 2.000 visites a la Tourist Info, amb l'Arc Romà com principal demanda d'informació.

La major part dels turistes van acudir a Cabanes en el mes d'agost, que va acabar amb 1.250 visites, mentres que en el mes de setembre la xifra s'ha acostat a 500. Entre juny i juliol es van comptabilitzar unes 600 visites.

Per nacionalitats, els més nombrosos han sigut els turistes espanyols, amb el 88% de les visites, seguits dels francesos, italians, belgues i alemanys, segons les dades registrades a l'Oficina de Turisme de Cabanes.

A més de l'Arc Romà, els turistes han demandat informació principalment sobre les festes i celebracions patronals, gastronomia local, càmpings ubicats al terme municipal i opcions de turisme rural, segons les dades recopilades per les oficines de Turisme de Cabanes i La Ribera.

La regidora de Turisme de Cabanes, Lucia García, ha mostrat la seua satisfacció pels resultats d'esta campanya, que se sumen a un índex d'ocupació superior al 80 per cent als càmpings de La Ribera de Cabanes durant el mes d'agost.

Per a l'edil “els empresaris de Cabanes estan realitzant un gran esforç per a consolidar el turisme com a sector econòmic en la població i crear ocupació”. Com prova d'això, va citar la iniciativa de Jesús Babiloni, empresari que ha convertit l'antic forn gòtic del Sitjar, en una de les cases rurals amb més encant de la comarca, tal com es va poder apreciar en la jornada de portes obertes celebrada el passat dia 12 d'octubre.

Site developed with Drupal