Formulari de cerca

Cabanes i Subdelegació demanen a Acuamed que les obres de la desaladora no perjudiquen la campanya estival

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha remés un informe la Subdelegació del Govern a Castelló en el que es transmet al subdelegat la necessitat buscar una solució de consens entre els empresaris de la Ribera de Cabanes i l'empresa que gestiona la instal·lació de la desaladora, a fi que les obres no perjudiquen la campanya estival que comença ara.

L'alcalde s'ha mostrat molt satisfet per l'interés que ha mostrat el subdelegat de Castelló, David Barelles, que va visitar in situ la zona afectada pels treballs i va comprovar les dificultats que tindran els turistes per a accedir este estiu a la platja de Torre La Sal a causa de les obres.

En este sentit, el subdelegat del Govern, que va mostrar gran sensibilitat amb els temes plantejats, va sol·licitar a l'alcalde un informe municipal, que traslladarà a Acuamed, per a donar resposta a les demandes plantejades pels empresaris, informe que des de l'Ajuntament ja s'ha remés.

Francisco Artola va agrair el compromís del subdelegat i el seu interés a comprovar el problema que tenen en estos moments els empresaris i propietaris de càmpings de La Ribera de Cabanes, una de les zones de la província que més campistes reben al llarg de l'any.

Imatges: 
desaladora-p.JPG
desaladora.JPG
Site developed with Drupal