Formulari de cerca

Cabanes se solidaritza amb el poble d' Haití

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat en sessió plenària celebrada este dijous, 11 de febrer, donar les retribucions corresponents a l'assistència plenària per al poble d'Haití.
Una iniciativa solidària que ha sigut elevada al ple per part de l'alcaldia i que ha sigut aprovada de manera unànime pels onze regidors que formen part de la Corporació municipal.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que amb esta actuació solidària es vol donar a entendre la col·laboració que té el municipi amb el patiment que estan patint els habitants d'Haití.
Siurana ha dit que “esta proposta posa bé a les clares que les persones estan damunt de totes les coses i que amb este suport volem contribuir amb el nostre granet d'arena a la reconstrucció de tal país”.
Les retribucions que havien de percebre els regidors de l'Ajuntament de Cabanes per assistir a este ple municipal es donaran de manera íntegra a Creu Roja perquè es destinen al país centreamericà.
En l'exposició de motius aprovada pel ple municipal es recorda que el poble d'Haití es troba en l'actualitat en una situació greu després del terratrémol ocorregut el 12 de gener.
Una situació, afig l'argumentari municipal, que es veu agreujada encara més, si és possible, per la pobresa d'este país centreamericà que no té mitjans propis per a poder enfrontar-se a la reconstrucció del mateix.
I, finalment, l'escrit menciona l'actuació de la Creu Roja Espanyola com una de les organitzacions que més s'han destacat en l'ajuda al poble haitià.

Site developed with Drupal