Formulari de cerca

Cabanes señalitza els punt d'interes turístic

Arc RomàL'Ajuntament ha destinat més de 27.000 € en els 25 panells que localitzen els paratges, la platja i els monuments de la localitat.

L'Ajuntament de Cabanes ha senyalitzat tots els punts d'interès turístic, una actuació que s'emmarca dintre del pla de promoció turística que ha iniciat l'equip de govern amb l'objectiu de convertir a Cabanes en un dels principals destinacions de la Comunitat.

El cost total de la senyalització ha ascendit a 27.423 €, dels quals més de 3.000 han estat subvencionats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. D'aquesta forma, Cabanes ja conta amb 25 panells senyalitzadors, que s'han situat en punts estratègics del municipi, i que permeten als visitants localitzar immediatament qualsevol dels atractius dels quals disposa aquesta població de la Plana Alta, com els parcs naturals, la platja o els monuments.

L'alcalde de Cabanes, el popular Artemio Siurana, ha destacat que la senyalització turística "és un pas més en la nostra aposta per fer de Cabanes un punt de referència per al turisme" i va recordar referent a això que no es tracta d'actuacions puntuals "sinó que està emmarcat en el Pla per a la promoció turística, que persegueix posar en valor tots els nostres atractius".

En aquest sentit, l'alcalde va recordar que a mitjan desembre es va organitzar l'I Recorregut a peu pel terme de Cabanes, en el qual els participants van poder observar tot el patrimoni municipal; a més, de les interessants edificacions construïdes entorn de l'arquitectura de l'aigua, que són úniques en la població.

Imatges: 
arco_romano.jpeg
Site developed with Drupal