Formulari de cerca

Cabanes s'adherix al Pla Prestigi de l'Agència Valenciana de Turisme

L'Ajuntament de Cabanes ha firmat un conveni de col·laboració amb l'Agència Valenciana de Turisme per a poder ser inclòs dins dels municipis que formen part del Pla Prestigi.
Es tracta d'una actuació que du a terme la Generalitat Valenciana per a millorar el conjunt del litoral valencià amb la finalitat d'anar de manera gradual prestant un nombre més gran de servicis.
En concret, el municipi s'ha adherit al Pla Prestigi amb la compra d'una maquinària per a la neteja de la platja amb un pressupost de 20.799,96 euros que servirà per a mantindre neta la platja de Torre la Sal durant tot l'any.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que es tracta d'una notícia enormement positiva per quant el consistori s'integra en un pla d'estes característiques.
Siurana ha indicat que “gràcies a formar part del Pla Prestigi la platja de Torre la Sal podrà beneficiar-se de disposar d'una maquinària necessària per al seu manteniment”.
I és que des de l'equip de govern de l'Ajuntament de Cabanes sempre s'ha apostat pel desenvolupament de les actuacions que tendisquen a millorar la imatge i la promoció turística.
En este sentit, esta actuació suposarà poder disposar d'una maquinària eficaç per a poder procedir al manteniment d'una part del litoral, com és la platja de Torre la Sal.

Site developed with Drupal