Formulari de cerca

Cabanes rep de la Generalitat una Motocicleta per a la Policia Municipal

foto L'Ajuntament de Cabanes ha rebut una moticicleta per a la Policia Municipal procedent del programa de la Generalitat Valenciana per a dotar de mitjans tècnics a la Policia Local a municipis de menys de 5.000 habitants.
Es tracta d'una actuació que ha portat a terme la Conselleria de Governació en un total de 54 municipis valencians que per Llei no estan obligats a tindre policia local però amb un gran esforç pressupostari ho tenen.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat esta iniciativa del Consell Valencià en la línia de poder continuar apostant per millorar la seguretat en tots els seus aspectes possibles.
Siurana ha manifestat que "ens pareix positiva esta actuació del govern valencià d'ajudar amb este tipus de mitjans a municipis com el nostre que realitzem un esforç a reforçar la seguretat".
En este sentit, la Generalitat promou per a esta legislatura la posada en marxa de la Llei de la Policia Local en municipis de menys de 5.000 habitants i el Consell de Seguretat Local, com nou òrgan de coordinació municipal i supramunicipal amb la Generalitat.
En suma, una sèrie d'actuacions que té com a finalitat la de potenciar la seguretat en tots les seues vessants en municipis com el cas de Cabanes que ha tingut un important creixement.

Imatges: 
FOTO-MOTO1-P.JPG
FOTO-MOTO2-P.JPG
FOTO-MOTO1.jpg
FOTO-MOTO2.jpg
Site developed with Drupal