Formulari de cerca

Foto
Foto
Divendres, Setembre 27, 2013 - 09:45
Cabanes rep als jubilats de Tírig dins del Programa d'Intercanvi Provincial
Més de 200 majors d'ambdós poblacions van disfrutar d'una jornada de germandat, dins del Programa d'Intercanvi Provincial per a promoure l'envelliment actiu

Més de dos-cents jubilats de Tírig, Cabanes i La Ribera de Cabanes han participat en el programa d'Intercanvi de Jubilats i Pensionistes, organitzat per la Diputació Provincial de Castelló i al que Cabanes ha sigut un dels municipis que s'ha adherit.

En esta ocasió han sigut els majors de Tírig els que van visitar Cabanes per a conéixer de prop el seu patrimoni, costums i tradicions, gastronomia i disfrutar d'una jornada de germandat amb els jubilats de les dos associacions que té el municipi.

L'objectiu de la trobada és fomentar l'envelliment actiu i promoure l'autonomia personal de les persones majors de la província de Castelló amb intercanvis i visites a distintes poblacions que al mateix temps permeten conéixer la riquesa cultural i patrimonial dels pobles de Castelló.

Els jubilats de Tírig van ser rebuts pels pensionistes de Cabanes i La Ribera i junts van disfrutar d'una visita guiada per a conéixer el terme de Cabanes, el Museu Eclesiàstic i l'Arc Romà. Van estar acompanyats per la vicepresidenta de la Diputació, Esther Pallardó, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el de Tírig, Juanjo Carreres i posteriorment van disfrutar d'un dinar de germanor en la Casa de la Cultura, on estaven exposats els treballs i manualitats realitzades pels majors.

Site developed with Drupal