Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 17:45
Cabanes rendix homenatge a Pilar Amela Bellés en el seu centenari
Pilar Amela Bellés, nascuda a Cabanes el dia 30 de novembre de 1912, dia de Sant Andreu, en plena Fira Agrícola, va ser homenatjada en el seu centenari amb una festa en què va estar acompanyada per familiars i amics del municipi.

<p>Pilar Amela Bellés, nascuda a Cabanes el dia 30 de novembre de 1912, dia de Sant Andreu, en plena Fira Agrícola, va ser homenatjada en el seu centenari amb una festa en què va estar acompanyada per familiars i amics del municipi. La dona, tercera centenària que celebra Cabanes en 2012, va rebre un ram de flors de mans de l'alcaldessa, Estrella Borrás, anticipant la festa que la població viurà el pròxim dia 8 de desembre, amb la celebració del seu centenari.

Filla de Gabriel i Maria, va nàixer en el carrer Aljub (Carreró) i  va ser la major de tres germans, Vicente i José, sent ella l'única que queda dels tres . De família d'agricultors, la seua vida ha estat lligada des de sempre a l'agricultura i a les labors de casa, com la majoria de les dones del seu temps.

Pilar Amela, que als seus cent anys conserva totes les seues facultats, té 2 nebots, Jorge i Héctor, fills del seu germà José i tres nebots néts, Aitor i Laura, fills de Jorge i Mercedes i la seua neboda néta Carmen, filla d'Héctor i Mª Carmen.
</p>

Site developed with Drupal