Formulari de cerca

Cabanes regenera la playa de Torre la Sal gracias a la arena cedida por el Ayuntamiento de Oropesa

Cabanes ha començat els preparatius per a regenerar la platja de Torre la Sal i adequar-la per a la temporada de Setmana Santa gràcies a l'arena que ha cedit l'Ajuntament d'Orpesa. Un acord entre els dos alcaldes, Rafael Albert i Francisco Artola, ha fet possible que Cabanes puga disposar de diversos camions d'arena procedents de la Cala del Retó d'Orpesa amb la que poder arreglar i millorar la Platja de Torre La Sal, principalment a la zona dels càmpings.

La platja de Torre La Sal és una de les més afectades per la regressió del mar i com a conseqüència de l'últim temporal es trobava en molt mal estat i pràcticament inutilitzable. Gràcies a la cessió d'arena per part d'Orpesa del Mar, la platja de Torre La Sal s'ha netejat de pedres en les zones més afectades, s'han retirats les algues i s'ha pogut estendre l'arena. Està previst que si en pròximes dates es realitzen noves extraccions, Cabanes puga comptar amb més camions d'arena per a regenerar l'altra part de la platja de Torre La Sal.

L'alcalde de Cabanes ha agraït públicament al primer edil d'Orpesa la cessió de l'arena que ha fet possible una regeneració que d'una altra manera “no haguera sigut possible”. “La solidaritat d'Orpesa ha permés que els nostres empresaris turístics i propietaris de càmpings en La Ribera, que d'altra banda estan patint estos dies els inconvenients de les obres d'urbanització del sector de Torre la Sal i la desaladora, puguen tindre la platja en unes millors condicions i oferir-la com el principal reclam turístic durant la Setmana Santa”.

Imatges: 
regeneracion-playa-peq.JPG
regeneracion-playa.JPG
regeneracion-playa-peqb.JPG
regeneracion-playa-peqc.JPG
Site developed with Drupal