Formulari de cerca

Cabanes reclama a Foment la seua inclusió en els plans de futures infraestructures ferroviàries

L'Ajuntament de Cabanes ha sol·licitat al Ministre de Foment, José Blanco, la inclusió del municipi en els futurs plans que desenvolupe el seu ministeri en les futures infraestructures ferroviàries.
Al mateix temps, el consistori li reclama també que procedisca a l'obertura d'una nova estació de ferrocarril que siga capaç d'assegurar el correcte trànsit de persones i de mercaderies.
Es tracta d'una sèrie de consideracions a què emplaça l'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, a través d'una missiva datada el 4 de juny i que té com a destinatari al titular de Foment.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que esta petició té lloc després que Foment haja anunciat l'inici d'estudis per a millorar la comunicació ferroviària de rodalia.
Siurana ha indicat que “si es realitat este anunci el municipi de Cabanes hauria de ser un de què estigueren afectats per la mesura atés que en este moment nostra estació ferroviària no està en funcionament”.
La tesi de l'Ajuntament de Cabanes per a reclamar esta actuació ve com a conseqüència del desenvolupament urbanístic que ha posat en marxa el municipi al llarg dels últims anys.
Per a avalar esta exigència, el municipi recorda en la seua missiva projectes com són el sector Marina d´Or Golf, el sector de Torre la Sal, així com els industrials, que compten amb una superfície de 3 milions de metres quadrats.
No és la primera vegada que el consistori planteja estes reclamacions atés que l'any 2008 es va demanar, sense èxit, que ADIF posara en funcionament l'estació de Cabanes.

Site developed with Drupal