Formulari de cerca

IV edición Festes de la Joventut
IV edición Festes de la Joventut
Dilluns, Març 17, 2014 - 12:30
Cabanes punt de trobada de famosos i personatges públic
Amb motiu de la IV edició de "Festes de la Joventut", centenars de jóvens van convertir a Cabanes en un punt de trobada de famosos i personatges públics

Jóvens de tota la comarca de La Plana Alta han participat este cap de setmana a Cabanes en la IV edició dels Festes de la Joventut, convertint al municipi en el centre de reunió de famosos i personatges coneguts, gràcies al tradicional ball de disfresses.

L'Associació Joves Cabanes, com cada any, va organitzar este cap de setmana la IV edició de les Festes de la Joventut davall la temàtica ‘gent famosa' pel que el programa d'actes va incloure un cercavila en què els jóvens de la comarca van desfilar caracteritzats com a personatges populars en un dels actes que cada any reunix a més gent entorn a l'inici de la primavera.

La festa va començar el divendres amb el sopar de germandat en les instal·lacions de les Escoles Velles i l'actuació del mag Toni Pons, en el transcurs de què es va passar un vídeo amb els millors moments de la festa de l'any passat.

El dissabte, després de la concentració de xarangues al matí i el ball de disfresses, els jóvens de Cabanes van rendir un emotiu homenatge a la dona i a l'home de més edat del municipi per a posteriorment participar en el concurs de paelles que va donar pas al menjar multitudinària, amenitzat per les xarangues i la macro disc mòbil ‘The Luxe XXL'.

La vesprada va estar completa amb partides de bingo i l'entrega dels premis a les millors disfresses i la millor paella. Al finalitzar, el sopar i l'actuació de l'orquestra La Mòdena fins a altes hores de la nit van posar el punt i final als Festes de la Joventut 2014.

El president Miguel Herrasti va agrair un any més l'esforç realitzat per l'associació perquè la celebració siga un èxit i va animar que any rere any es mantinga esta tradició que ja s'ha consolidat a Cabanes com un dels esdeveniments més multitudinaris i participatius.

 

Imatges: 
Site developed with Drupal