Formulari de cerca

Transparencia fiscal
Transparencia fiscal
Dilluns, Octubre 14, 2013 - 13:45
Cabanes publica en la web municipal els sous polítics i subvencions del pressupost 2013
La secció Transparència Fiscal anirà incorporant nous gastos per a detallar al ciutadà el destí dels pressupostos municipals

L'Ajuntament de Cabanes publica des d'este mes en la nova web municipal, estrenada l'estiu passat, els sous dels polítics després de la decisió adoptada per l'equip de govern.

 

La regidor d'Hisenda, Lucia García, va ordenar que s'incloguera en la nova web una pestanya de Transparència Fiscal en què es detallen per anys i per mesos les retribucions de l'alcaldessa, regidors del PP i partits de l'oposició. Cabanes es convertix així en el segon municipi de la província que publica els sous municipals, complint un dels nous objectius de l'alcaldessa Estrela Borrás quan va accedir a l'equip de govern.

 

Respecte als sous, estan ja publicats els corresponents a l'any 2012 i l'any 2013, fins al mes d'agost.

 

La secció de Transparència Fiscal inclou a més un desglossament de totes les subvencions que l'Ajuntament concedix de forma anual a les associacions i col·lectius locals. En l'actualitat estan penjoll ja les subvencions corresponents al Pressupost de 2013 i es farà el mateix en el moment d'aprovació del Pressupost de 2014, que ara s'està confeccionant.

 

La intenció de l'equip de govern és incrementar al màxim la transparència en els comptes municipals tal com ha explicat la regidor d'Hisenda a fi que tots els veïns que així ho desitgen puguen consultar a través de la web www.cabanes.s'el destí de diferents partides dels Pressupostos així com les retribucions que mensualment reben els polítics. 

Site developed with Drupal